Ügyfélszolgálat  
 

Munkahelyi oktatás

Nyelvoktatás saját munkahelyen

Általános információ:

Ezt az oktatási formát kihelyezett formában -az Önök által megjelölt helyen, általában a cég munkahelyén- tartjuk az előzetesen megbeszélt időpontokban. Az órák lehetségesek: napközben, délután, este vagy akár kora reggel is. A kihelyezett oktatás egyéb kondícióit is maximálisan a megrendelő igényeihez igazítjuk. Természetesen az ilyen oktatást választó tanulóknak tisztában kell lenniük a viszonylag magasabb tandíjjal, ami a hatékonyság figyelembe vételével azonban jelentősen kompenzálódhat. Konkrét árajánlatot minden esetben egyedileg adunk.

Testre-szabott oktatás kialakítása:

Az előzetes és ingyenes szintfelméréssel megállapítjuk a leendő tanulók szintjét és javaslatot teszünk szintbesorolásukra. Az eredmény ismeretében a csoportok összetétele ill. annak létszáma a vállalat által meghatározottak szerint alakítható. Az oktatás tanmenetét, tananyagát szintén a vállalat nyelvhasználati igényeinek figyelembevételével határozzuk meg. A vállalat által kiválasztott tanulási cél ismeretében javaslatot teszünk a tanfolyamok intenzitására, azaz a tanórák heti gyakoriságára, de végső soron a tanórák konkrét időpontját és a heti óraszámokat a vállalat képviselőjének kell megjelölnie.

Tanfolyamok adatszolgáltatása:

A tanfolyamok kondícióit folyamatosan nyilvántartjuk és ezekről havi rendszerességgel értesítjük a cég által kijelölt személyt. A tanfolyam ezen adatai kiterjednek: a tanulók teljes névsorára, dátum szerinti hiányzásokra, az egyéni értékelésekre és nem utolsó sorban a tanfolyam menetére.

Óralemondás, módosítás:

Lehetőség van -indok nélkül- egyoldalúan módosítani vagy akár lemondani az előre megbeszélt tanórát. Ennek feltétele, hogy ezt csak közvetlenül a tanár sikeres értesítése esetén és min. 24 órával az órakezdés előtt lehet megtenni. Más által átadandó üzenet, SMS, hangposta nem minősül önmagában sikeres értesítésnek.

Tandíj:

Az óradíjat ill. a kiszállás díját -minden esetben egyedileg- a következő igények ismerete alapján határozzuk meg: az idegennyelv fajtája és szintje, a kiválasztott tananyag, az oktatás össz.óraszáma, időpontja, intenzitása, a tandíj befizetésének kondíciói, az oktatás tényleges helyszíne ill. annak megközelíthetősége és egyéb az oktatás ill. a tanár személyéhez fűződő igények (pl. anyanyelvű tanár) stb...

A fent felsoroltak alapján, kérjen tőlünk árajánlatot!
» Klikk ide! «

Ajánljuk magunkat


Nyelvvizsgáznod kell?
Tanulj nyelviskolánkban és vizsgázz nálunk! Tudj meg többet államilag akkreditált nyelvvizsgáinkról! tovább »
Nyelvet szeretnél tanulni?
Nálunk 4-6 fős csoportban, kiváló nyelvtanárral, elérhető árakon tanulhatsz. Válassz magadnak megfelelő nyelvtanfolyamot! tovább »
Egyedi megoldást keresel?
Ha nem tudsz ill. akarsz másokhoz igazodni, akkor nézz szét milyen alternatív oktatást ajánlunk! tovább »
 
   
     
  Métisz Nyelviskola - állami nyelvvizsgahely, angol, német, olasz, spanyol nyelvtanfolyamok
Métisz Nyelvi Központ - bejelentett felnőttképzési intézmény (B/2020/000841)
Métisz Nyelvi Központ - engedélyezett felnőttképző intézmény (E-000752/2014)
1161 Budapest, Hősök tere 6. (Zugló, Rákospalota és az Örs Vezér tér közelében)