Ügyfélszolgálat  
 

Nyelvi iskolaév

  • Választható nyelvek: angol, német
  • Tanórák időpontjai: hétfő+szerda+péntek DE. 8.30-11.45
  • Befizetési modul: 100 tanóra /2hónap
  • Tandíj

Általános információ:

Nyelvi iskolaéven gyakorlatilag több intenzív nyelvtanfolyam egymásra épülő rendszerét értjük. Évek óta választanak olyan jelenleg kezdő, esetleg újrakezdő szintű magántanulók minket, akik vállalják az általában szeptember közepétől - tavasz végéig tartó egész tanéves intenzívebb tanulást, hogy ezáltal év végén egy középfokú nyelvvizsgával legyenek gazdagabbak. Az egyes modulok tananyagai szorosan egymásra épülnek. Az évek során kialakult és jól bevált tanmenet biztosítja a tanulás hatékonyságát. A nyelvtanfolyam során egyaránt fejlesztjük tanulóink beszéd és íráskészségét, hallás utáni értését és olvasás készségét. Az eredményesség miatt kifejezetten olyan tanulóknak ajánljuk, akik maximálisan hajlandóak ezt a tanévet a tanulásnak szentelni.

A tanév menete:

A tanév szeptemberben kezdődik és 2-2,5 havonta átveszünk egy-egy kurzuskönyvet. A tankönyvek befejezését mindig egy komplex (szóbeli és írásbeli) vizsga zárja, amelynek eredményéről oklevelet kap a tanuló. Ezen kívül 3-4 leckénként a tanuló folyamatosan tesztelheti tudását és ellenőrizheti, hogy elegendő-e az a tanulás, amit befektet az adott tanfolyam-modulba. Természetesen itt nem csak a sűrűbb óralátogatásra kell felkészülni, hanem az azzal járó intenzívebb tananyaggal, házi feladatokkal és nagy mennyiségű otthoni tanulással is! Elméletileg 3+1 modul, azaz 400 tanóra tartalmazza a kezdőtől, a középfokú nyelvvizsgáig szükséges tananyagot. A tanév végén államilag elismert nyelvvizsgát szerezhetnek a tanulók.

A fenti tanfolyamadatok kifejezetten az őszi, téli és tavaszi időszakra vonatkoznak. A nyári időszakra vonatkozó intenzív nyelvtanfolyamokról a nyári tanfolyamok oldalon tájékozódhat.

Ajánljuk magunkat


Nyelvvizsgáznod kell?
Tanulj nyelviskolánkban és vizsgázz nálunk! Tudj meg többet államilag akkreditált nyelvvizsgáinkról! tovább »
Nyelvet szeretnél tanulni?
Nálunk 4-6 fős csoportban, kiváló nyelvtanárral, elérhető árakon tanulhatsz. Válassz magadnak megfelelő nyelvtanfolyamot! tovább »
Egyedi megoldást keresel?
Ha nem tudsz ill. akarsz másokhoz igazodni, akkor nézz szét milyen alternatív oktatást ajánlunk! tovább »
 
   
     
  Métisz Nyelviskola - állami nyelvvizsgahely, angol, német, olasz, spanyol nyelvtanfolyamok
Métisz Nyelvi Központ - bejelentett felnőttképzési intézmény (B/2020/000841)
Métisz Nyelvi Központ - engedélyezett felnőttképző intézmény (E-000752/2014)
1161 Budapest, Hősök tere 6. (Zugló, Rákospalota és az Örs Vezér tér közelében)