Ügyfélszolgálat  
 

Minőségbiztosítás

Minőségbiztosításunk garanciái

  • A Métisz Nyelvi Központ (E-000752/2014) államilag engedélyezett és ellenőrzött felnőttképzési intézmény, ezáltal nyelviskolánk nyelvoktatási folyamata garantáltan jogszerű.
  • Képzéseink sikeres megvalósulását bankgarancia is védi. Felnőttképzési bevételünk, a jogszabályok által meghatározott részét évről-évre, kifejezetten e célból elkülönítjük.
  • Nyelviskolánk megalakulása óta elkötelezett híve a folyamatos szakmai fejlődésnek, a minőségi nyelvoktatás maximális elérése céljából. A minőségbiztosítási folyamatok átláthatósága miatt önálló minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melyet legalább 2 évente államilag is elismert külső minőségbiztosító szervezettel auditáltatunk.
  • Nyelviskolánk államilag akkreditált nyelvvizsgahely feltételeinek is megfelel, így tanulóink "házon belül" nyelvvizsgát tehetnek. A Métisz Nyelviskola két államilag elismert nyelvvizsgarendszer akkreditált nyelvvizsgahelye.
  • Önköltséges csoportjaink létszáma - a szokásos 6-12 fő helyett, kisebb létszámú. Kommunikatív tanfolyamainknál: max. 6 főben, egyéb tanfolyamok esetén: max. 8 főben limitált !!! Amennyiben ennél magasabb létszámú csoportot indítanánk, úgy a tanulók minden egyéb indok nélkül felmondhatják a tanfolyamukat és a befizetett tandíjuk visszajár. Az alacsony létszámmal elérhetjük, hogy homogénebb összetételű csoportok alakulhassanak ki és tanáraink  nagyobb figyelmet tudjanak fordítani tanulóink egyéni fejleszétésére.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi oktatásra ezért egy-egy tanfolyamszint elvégzése ill. tankönyv befejezése után ún. tankönyvzáró-vizsgát iktatunk be, mely írásban és szóban méri le diákjaink tudását. A komplex (szóbeli+írásbeli) vizsgáról, nemzetközi, azaz idegen-nyelvű oklevelet adunk, mellyel igazoljuk a tanuló, adott szintű nyelvtudását.
  • Tanulóink elégedettségét kérdőív segítségével folyamatosan mérjük, ami szintén segít a magas szakmai színvonal fenntartásában.

Felnőttképzési tevékenységgel összefüggő mennyiségi és minőségi információk:

Modulzárók vizsgák összesített eredménye 2019 évben:

Írásbeli: 83,6 %

Szóbeli: 87,4 %

Elégedettségmérés eredménye a 2019 évben:

Feldolgozott kérdőívek: 24 db

Eredmény: 99,8 %

Panaszkezelési folyamat

A felsorolt garanciák ellenére is előfordulhatnak félreértések, melyek rendezését a következők szerint biztosítjuk:

Az esetlegesen felmerülő reklamációkat, panaszokat a résztvevő írásban a panaszkezelési dokumentumon vagy elektronikus úton nyújthatja be az intézménynek. A panaszt a résztvevőkkel kapcsolatot tartó ügyfélszolgálat dokumentálja, a tanulmányi vezető átnézi, majd döntésre előkészíti az ügyvezető igazgatónak. Amennyiben az írásbeli panasz nem a panaszkezelési dokumentumon érkezik be, az ügyfélszolgálat munkatársa átvezeti a problémát/reklamációt a panaszkezelési lapra és csatolja hozzá a panaszos levelét.

 A panasz jogosságát, elfogadását, valamint a kivizsgálását az ügyvezető igazgató ítéli meg. A panasz kivizsgálásához az ügyvezető igazgató minden érintettel felveszi a kapcsolatot. A reklamációkat és az azok megszüntetésére hozott intézkedéseket az ügyvezető igazgatónak kell nyilvántartania és elemeznie. Szükség esetén helyesbítő, adott esetben megelőző tevékenység lefolytatását kezdeményezheti. A panasz beadásától számított 14 napon belül az intézményvezető döntést hoz, amiről a panasztevőt is értesíti.

Ajánljuk magunkat


Nyelvvizsgáznod kell?
Tanulj nyelviskolánkban és vizsgázz nálunk! Tudj meg többet államilag akkreditált nyelvvizsgáinkról! tovább »
Nyelvet szeretnél tanulni?
Nálunk 4-6 fős csoportban, kiváló nyelvtanárral, elérhető árakon tanulhatsz. Válassz magadnak megfelelő nyelvtanfolyamot! tovább »
Egyedi megoldást keresel?
Ha nem tudsz ill. akarsz másokhoz igazodni, akkor nézz szét milyen alternatív oktatást ajánlunk! tovább »
 
   
     
  Métisz Nyelviskola - állami nyelvvizsgahely, angol, német, olasz, spanyol nyelvtanfolyamok
Métisz Nyelvi Központ - bejelentett felnőttképzési intézmény (B/2020/000841)
Métisz Nyelvi Központ - engedélyezett felnőttképző intézmény (E-000752/2014)
1161 Budapest, Hősök tere 6. (Zugló, Rákospalota és az Örs Vezér tér közelében)