Ügyfélszolgálat  
 

Bemutatkozás

Tanulj és vizsgázz nálunk!

A 16.kerületi Métisz Nyelviskola 1998 óta szervez kiscsoportos, azaz legfeljebb 6-8 fős angol, német, spanyol és olasz nyelvtanfolyamokat. A csoportlétszám garancia a gyors és hatékony nyelvi fejlődésre.

Engedélyezett képzési programjainkat a Pest Megyei Kormányhivatal felügyeli.

Nyelviskolánk 2006 - ban államilag akkreditált nyelvvizsgahely minősítést szerzett és azóta több tucat állami nyelvvizsgát szerveztünk és több ezer nyelvvizsgázónak adtunk sikeres állami nyelvvizsga bizonyítványt. Minden nyelvvizsgánk előtt nyelvvizsga felkészítő tanfolyamot szervezünk, hogy tanulóink biztos nyelvtudással és megfelelő rutinnal érkezzenek a nyelvvizsgára.

Szintrendszerünk lehetőséget biztosít a beiratkozók számára, hogy teljesen kezdő szinttől a felsőfokú szintig bővíthessék ismereteiket, nyelvvizsgát tehessenek, valamint kommunikatív kompetenciájukat fejleszthessék. 2009 óta speciális társalgási tanfolyamokat is szervezünk, amelyen nem használunk könyvet és az elnevezéséhez híven a nyelvtani szinten tartás mellett, idegen nyelvű társalgással töltjük el a tanórákat. Intézményünkben ingyenes szintfelmérővel és kedvező árú próbanyelvvizsgával mérhetik fel tudásukat az érdeklődők.

A Métisz Nyelviskola 2008 óta a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) által minősített és ajánlott nyelviskola. Ez a nemzetközileg is elismert minősítés garancia a nyelvtanulónak, hogy a nyelviskolában szakmailag is elismert magas szintű nyelvoktatás folyik.

Felnőttképzési nyilvántartási szám:
E-000752/2014

 

Ajánljuk magunkat


Nyelvvizsgáznod kell?
Tanulj nyelviskolánkban és vizsgázz nálunk! Tudj meg többet államilag akkreditált nyelvvizsgáinkról! tovább »
Nyelvet szeretnél tanulni?
Nálunk 4-6 fős csoportban, kiváló nyelvtanárral, elérhető árakon tanulhatsz. Válassz magadnak megfelelő nyelvtanfolyamot! tovább »
Egyedi megoldást keresel?
Ha nem tudsz ill. akarsz másokhoz igazodni, akkor nézz szét milyen alternatív oktatást ajánlunk! tovább »
 
   
     
  Métisz Nyelviskola - állami nyelvvizsgahely, angol, német, olasz, spanyol nyelvtanfolyamok
Métisz Nyelvi Központ - bejelentett felnőttképzési intézmény (B/2020/000841)
Métisz Nyelvi Központ - engedélyezett felnőttképző intézmény (E-000752/2014)
1161 Budapest, Hősök tere 6. (Zugló, Rákospalota és az Örs Vezér tér közelében)